VORES IS
PAKKET TIL
DETAILHANDLEN

VORES SORTIMENT

COCKTAIL ISTERNINGER

1 KG POSER

Foruden at isterningerne fremstår flotte og firkantede, er cocktailisterninger solide uden et gennemgående hul i midten. Det betyder, at de smelter langsommere, og dermed undgår du at udvande din cocktail.

ISTERNINGER

1 KG + 2 KG POSER

Vores mest alsidige isterninger, brug dem når du skal lave en kølig drink, når du vil holde champagnen kold, eller når du laver smoothies eller iskaffe. Det er kun fantasien der sætter grænser.

KNUST IS

2 KG POSER

Brug den knuste is, når du skal lave en kølig drink, når du vil holde champagnen kold, eller når du laver smoothies eller iskaffe. Det er kun fantasien der sætter grænser.

EN DANSK SAMARBEJDSPARTNER

Vi har noget af det reneste drikkevand i verden, hvorfor ikke bruge det?

I mange år har færdigproducerede isterninger eksisteret i udlandet, og de etablerede markeder har en anden indgangsvinkel til det. I Danmark skal vi først i fællesskab bygge det marked op.

Hos os har du en samarbejdspartner, hvor vi i fællesskab kan gøre forbrugeren bevidst om et stærkt koncept. Vi hjælper ligeledes med etablering af konceptet, display-frysere, salg og markedsføring samt forbrugerundersøgelser.

ET GENNEMPRØVET SETUP

Plusice har siden 2010 leveret isterninger til danskerne, og de sidste par år har detailmarkedet udviklet sig meget mod convenience og derfor er isterninger nu et attraktivt produkt at have i sortiment.

Vi producerer, pakker og distribuerer isterningerne til jeres centrallager.

FØDEVARESIKKERHED I FOKUS

Hos Plusice har vi drevet fødevareproduktion af isterninger i mere end 10 år.

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen samt ISO22000 certificeret. Det betyder, at alt er gennemført efter specifikke og gennemtestet processer. Hvert år bliver vi kontrolleret af Bureau Veritas, som gennemgår hele vores kvalitetssystem.

Det er et område, som vi tager meget seriøst for at sikre høj hygiejne og tryghed hos vores kunder.

BLIV FORHANDLER

Kontakt os på [email protected] eller på tlf. 70 21 25 00 for at høre nærmere om vores produktsortiment og hvad vi kan tilbyde jer.

Item added to cart.
0 items - kr. 0,-