ISSKULPTURER DER
FÅR DIT ARRANGEMENT
TIL AT SKILLE SIG UD

BASERET PÅ ISBLOKKE

Nu har du endelig muligheden for at få lavet en isskulptur der opfylder dine drømme. Hos Plusice behøver du ikke begrænse dig. Vores isskulpturer laves af krystalklare isblokke der sammensættes udfra dine ønsker til motiv og størrelse. Blokkene har en størrelse af 100x50x25 cm, og kan sammensættes på alle leder og kanter så det er kun fantasien sætter grænser,

Det er nemt at bestille en isskulpturer online hos Plusice. Nederst på siden finder du et overblik over vores priser på isskulpturer, når du har fundet din størrelse og cirkapris, kan du uploade billeder til os og skrive et par kommentarer, der beskriver din idé og dine ønsker til din kommende isskulptur. Så vender vi tilbage med et konkret tilbud på, hvad det skal koste at opfylde dine ønsker

OPLYSTE KUNSTVÆRKER

Alle vores isskulpturer leveres med LED-lys integreret i en drypbakke så din isskulptur lyses op i den farve du ønsker. Drypbakkerne har desuden integreret en pumpe til spildevand, og det kræver således ikke meget ekstra arbejde at have en isskulptur inviteret med til festen. Vi hjælper med opsætning i forbindelse med levering – så har du én ting mindre at tage dig af, før festen skydes i gang, og det hele går løs.

SE ET UDVALG AF HVAD VI KAN TILBYDE

Bestiller du isskulpturer hos Plusice, kan du få lavet en specialfremstillet isskulptur helt efter dine ønsker. Er du festarrangør i færd med at planlægge et bryllup eller en firmafest, får du uden tvivl ekstra point hos festens værter, når du disker op med en indgraveret isskulptur med brudeparrets initialer, firmaets logo eller lignende. Isskulpturen kan eksempelvis bruges til at holde drikkevarerne kolde hele aftenen igennem, og den har således både en underholdende, en æstetisk og en funktionel dimension. Lad dig inspirere af hvad vi tidligere har leveret. Eller kontakt os for hjælp til at lave din næste isskulptur.

FÅ ET TILBUD PÅ DIN ISSKULPTUR

  1 - Vælg størrelse og pris

  Antal blokke

  Pris

  kr. 3.500,-

  kr. 6.500,-

  kr. 9.000,-

  efter aftale

  Alle priser er excl. moms, levering/opsætning
  Levering og opsætning i København fra kr. 850,- ex. moms
  Levering og opsætning i Aarhus fra kr. 1.250,- ex. moms

  2 - Kontaktinformationer

  3 - Skræddersy dit design

  Fortæl os formålet med isskulpturen, samt hvad du har af tanker og ideer til et design. Upload billeder, og vi kommer tilbage med et professionelt oplæg skræddersyet til din fest.
  Vedhæft billede

  Item added to cart.
  0 items - DKK 0,-