København får besøg af Tour de France, og det giver nogle logistike udfordringer. Derfor må man forvente forsinkelser på leverancer i og omkring København i perioden 27/6-3/7.
Det vil ikke være muligt at lave leverancer i indre by, samt områder der støder op mod cykelløbet fredag d. 1/7 og lørdag d. 2/7. Få dine varer leveret om torsdagen, og bestil nok til at kunne klare dig i weekenden.
Team Plusice

FAMILIEEJET ISHUS MED
DANSK PRODUKTION

HVEM ER PLUSICE

Plusice startede tilbage i 2008 med 2 små afdelinger i henholdsvis Århus og København. Sidenhen har vi udviklet afdelinger, til at kunne producere større mængder og flere typer af forskellige isprodukter. Gennem årene har vi leveret til landets største supermarkedskæder, festivaler, events, cocktailbarer, restaurationer m.m.

Hvert år udvikler vi nye tiltag, som hjælper vores kunder med at være innovative tilbyde nye koncepter til deres kunder eller gæster. Vi lever og ånder for vores produkter og det håber vi at du kan mærke.

DANSKE ISHUSE
EGEN PRODUKTION

Vi har gennem årene udviklet vores 2 afdelinger i henholdsvis Lynge på Sjælland og Ebeltoft i Jylland. Vores største afdeling er i Lynge, som producerer mere end 30.000 kg. om dagen til alle typer af kunder.

DIN SIKKERHED

Hos Plusice har vi drevet fødevareproduktion af isterninger i mere end 10 år.
Vi har elitesmiley hos fødevarestyrelsen samt vores ISO22000 godkendelse. Det betyder, at alt er gennemført efter specifikke og gennemtestet processer. Hvert år bliver vi kontrolleret af Bureau Veritas, som gennemgår hele vores kvalitetssytem.

Det er et område vi tager meget seriøst for at sikre høj hygiejne!

Elite_maerkat

REFERENCER

Item added to cart.
0 items - DKK 0,-